Yoga Alliance / Sertifisering

Atelièr Yoga har valgt å ikke være en Yoga Alliance registrert skole, da YA ikke kan ses som en særlig nødvendig, og dessverre ei heller seriøs organisasjon.

En mengde lærere og utdanningssteder for Yoga betaler store summer for å få være registrert på YA´s nettsider, uten at dette har noen som helst betydning for de registrerte.

 

Jorunn Maria er godkjent etter Yoga Alliance sine krav før februar 2020. Både som Yogalærer og som Yogaskole, og har tidligere betalt for å være registrert hos YA. Etter noen år føltes dette mest bare bortkastet. Jorunn Maria og Atelièr Yoga står derfor ikke lenger i registeret. Å kunne sette YA logoen på nettsider og reklamemateriell for Yogalærerutdanningene jeg tilbyr føles kun som tom hjelp til markedsførings, og ikke som et kvalitetsstempel. Flere og flere anerkjente lærere velger nå bort Yoga Alliance.

I påvente av at vi her hjemme i Norge skal få et organ som stiller krav til og godkjenner utdanning innen Yoga, må du selv vurdere om Jorunn Maria og Atelièr Yoga er bra nok for deg. Det finnes inntil videre ingen formelle krav til sertifisering for Yogalærere i Norge. Du blir sertifisert av Atelièr Yoga, signert av Jorunn Maria Djønne.

 

Hva om jeg ikke får jobb når utdanningen ikke er godkjent av YA? 

Dersom du skulle oppleve av en potensiell arbeidsgiver forlanger en Yoga Alliance godkjent utdanning, noe som ikke er standard krav her hjemme i Norge. Ta kontakt med meg, eller be arbeidsgiver ta kontakt. Jeg har ikke hørt at dette tidligere har vært et problem.

J Brown om Yoga Alliance:

https://www.jbrownyoga.com/blog/2011/11/yoga-alliance-approved-my-ass

Ta kontakt om det er noe du lurer på!

Namaste

-Jorunn Maria/One Slow Yogi

 

Ta gjerne kontakt, men se først om infoen du trenger står her på siden eller inne i arrangementet laget til utdanningen du er interessert i. All e-post besvares, men jo flere mailer jeg mottar, dess lenger er ventetiden.

Takk for at du venter.

Hilsen fra Jorunn Maria.

Ta kontakt

 

© 2019 by One Slow Yogi

Proudly created with Wix.com

Øvregaten 25

3. Etasje

5003 Bergen

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle