man. 24. jan. | One Slow Yogi

Dagskole: Yang Yoga i Bergen

YogaUtdanning på dagtid i ukedagene. Rolig dynamisk yoga for å finne indre fred og kraft.
Registreringen er lukket
Dagskole: Yang Yoga i Bergen

Tid & sted

24. jan. 2022, 10:00
One Slow Yogi, Øvregaten 25, 5003 Bergen, Norway

Om utdanningen

Rolig Yang Yoga -en basic utdanning som passer for deg som ønsker å bli yogalærer, og for deg som alt underviser, men gjerne trenger en ny retning og påfyll.

Detter er Hatha-basert Yoga med en terapeutisk tilnærming. Her jobber vi rolig og vi øver blikket for å kunne tilby mer individuelle tilpasninger også i gruppetimer. Her handler det mye om å mykne inn i livet og våge å være både myk og sterk på samme tid. Vi øver på å sanse kroppen fra innsiden.

Vi jobber mye med asana og tilrettelegging av disse til ulike behov. Dette er lett terapeutisk Yoga for folk flest, ikke rettet mot spesifikke plager eller diagnoser. Vi ser hvordan ulike måter å jobbe med Yogiske teknikker kan tilpasses ulike behov enten i gruppetimer eller i en-til-en undervisning. Vi jobber med øvelser for å myke opp i leddene i kroppen, noe som er nyttig for de fleste av oss. Selv om vi gjerne liker å jobbe "stort" med krevende stillinger og fart, har de fleste godt av å ta tempoet ned og jobbe mindre, med mer subtilt og forsiktig arbeide. Både for fysisk vedlikehold av kroppen, og for å forebygge eller motarbeide stress. Dette er altså rolig, nærende Yoga som passer for ALLE, også for personer med ulike utfordringer.

I tillegg til asana skal du også lære meditasjon, pranayama, avspenning, mudra, yogafilosofi og flere yogiske konsepter og øvelser. Du må være klar for å fordype deg og klar for å dykke inn i livet.

Hovedlærer: Jorunn Maria / One Slow Yogi

Tidspunkt:

På dagtid fra 10-17

En helg og ellers ukentlig hver tirsdag

Datoer:

Tirsdag 18. januar 2022

Deretter ukentlig hver tirsdag 10-17

Avslutning Tirsdag 3. Mai 2022

Pris: EarlyBird innen 15. september 2021: 16 000.-

Ordinær pris fra 16. september 2021: 19 000.- inkludert kursmateriell

Du betaler 2000.-/ 5000.- ved påmelding. Bindene påmelding, les reglene lenger nede på siden.

Resterende betales per faktura i følgende rater:

10. Februar 2022:  3500kr

10. Mars 2022:  3500kr

10. April 2022:  3500kr

10. Mai 2022:  3500kr

Du mottar kursbevis og kan kalle deg yogalærer innen Rolig Yang Yoga, eller Rolig Dynamisk Yoga om du vil. 

Kun 10 plasser tilgjengelig på utdanningen. Med mindre Koronarestriksjonene forsvinner innen oppstart.

Velkommen med på en spennende reise.

/Jorunn Maria

 • All påmelding er bindende. Depositum refunderes ikke.
 • Du har dog i henhold til kjøpsloven full angrerett i 14 dager etter påmelding, innen 1 måned før utdannelsesstart, unntak kan gjøres ved sykemelding fra lege. Etter avtale kan du også få beløpet tilgode og delta på et senere kurs, så lenge vi har plass.
 • Full kursavgift skal være innbetalt før kurset starter med mindre annet er avtalt. Saken videresendes til inkasso dersom det blir nødvendig.
 • Har du fått en nedbetalingsplan plikter du å følge denne. Saken går til inkasso dersom betaling ikke skjer i tide. Velger du å avbryte utdanning underveis i kursforløpet må full kursavgift betales. Dette er deltakers eget ansvar.

Det forventes at du har gjort nødvendige undersøkelser når du melder deg på en utdanning slik at du vet hva det er du melder deg på, og vet at du er klar for å delta på yogaen som undervises. Ta kontakt om du er usikker på noe når det gjelder dette.

Påmelding
Pris
Antall
Total
 • Depositum Dynamisk Dagskole
  2,000 kr
  2,000 kr
  0
  0 kr
Total0 kr

Del eventen