fre. 03. sep. | One Slow Yogi

Heart of Yoga med Arne og Kjersti

Dykk dypere inn i yogaens verden. Heart of Yoga er en del av "The Great tradition" som er gjort kjent av Sri T. Krishnamacharya. Tradisjonen har fokus på at der er en riktig yoga for alle.
Heart of Yoga med Arne og Kjersti

Tid & sted

03. sep., 17:00
One Slow Yogi, Øvregaten 25, 5003 Bergen, Norway

Om utdanningen

Modulen Heart of Yoga er for alle og spesielt for deg som kjenner et ønske om å komme til noe grunnleggende i livet. Denne modulen har fokus på YOGA som oversatt fra sanskrit betyr union/relasjon. Vi er alle en del av helheten, hvor relasjon til seg selv, andre og alt er sentralt. Eller som T.K.V. Desikachar sier det "The success of Yoga does not lie in the ability to perform postures but in how it positively changes the way we live our life and our relationships."

I modulen så lærer du yogahistorie og hvordan yoga har utviklet seg gjennom mange tusen år. Denne modulen har en link til "The Great Tradition" som er gjort kjent av Sri T. Krishnamacharya, også kjent som den moderne yogaens far. Gjennom denne perioden er det utviklet mye filosofi og teknikker, noe av det mest sentrale er kanskje "The Eight Limbs of Yoga" fra Patanjali's bok Yoga Sutras som gir råd for et meningsfylt og målrettet liv.

Modulen vil også ta for seg Ayurveda som er opptatt av hele menneskets tilværelse, både fysisk, mentalt, emosjonelt og åndelig. Ayurveda er primært orientert mot forebygging og fremme helse og et langt liv. Her inngår det også å komme nærmere naturen med mulighet for å gjøre yoga i naturen/skogen.

Det er også lagt fokus på å gjøre deg i stand til å kunne undervise yoga klasser med et helhetlig perspektiv. I dette inngår det å lære stillinger (asana), sette sammen sekvenser og gjøre tilpasninger. Et sentralt prinsipp er at det er en riktig yoga for hver person, uansett hvem den personen er, tilpasset til alder, helse, kroppstype, kultur, religion og livsfase.

​Lærere: Arne Brekke og Kjersti Næss

Datoer:

3.-5. September 2021

1.-3. Oktober 2021

22.-24. Oktober 2021

12.-14. November 2021

3.-5. Desember 2021

+hjemmearbeid

Tidspunkt:

Fredager 17-20

Lørdag/Søndag 09.30-17

Pris: 19 000.- inkludert kursmateriell.

Depositum ved påmelding: 5000.-

Resterende beløp betales i fire rater, senest innen fristen som du finner under "Tickets". Du kan selvfølgelig også velge å betale hele beløpet med det samme. Din påmelding er bindende. Les reglene litt lenger nede på siden her før du melder deg på.

Kun 10 plasser tilgjengelig på utdanningen. Med mindre Koronarestriksjonene forsvinner innen oppstart.

Velkommen med på en spennende reise.

/Jorunn Maria

 • All påmelding er bindende. Depositum refunderes ikke.
 • Du har dog i henhold til kjøpsloven full angrerett i 14 dager etter påmelding, innen 1 måned før utdannelsesstart, unntak kan gjøres ved sykemelding fra lege. Etter avtale kan du også få beløpet tilgode og delta på et senere kurs, så lenge vi har plass.
 • Full kursavgift skal være innbetalt før kurset starter med mindre annet er avtalt. Saken videresendes til inkasso dersom det blir nødvendig.
 • Har du fått en nedbetalingsplan plikter du å følge denne. Saken går til inkasso dersom betaling ikke skjer i tide. Velger du å avbryte utdanning underveis i kursforløpet må full kursavgift betales. Dette er deltakers eget ansvar.

Det forventes at du har gjort nødvendige undersøkelser når du melder deg på en utdanning slik at du vet hva det er du melder deg på, og vet at du er klar for å delta på yogaen som undervises. Ta kontakt om du er usikker på noe når det gjelder dette.

Påmelding
Pris
Antall
Total
 • Depositum Heart of Yoga
  5,000 kr
  5,000 kr
  0
  0 kr
 • 1. Avdrag Betales innen 1.Sept
  3,500 kr
  3,500 kr
  0
  0 kr
 • 2. Avdrag Betales innen 1.Okt
  3,500 kr
  3,500 kr
  0
  0 kr
 • 3. Avdrag Betales innen 1.Nov
  3,500 kr
  3,500 kr
  0
  0 kr
 • 4. Avdrag Betales innen 1.Des
  3,500 kr
  3,500 kr
  0
  0 kr
Total0 kr

Del eventen