fre. 22. jan. | Atelièr Yoga

(Fulltegnet) 200 Timers Utdanning i Bergen

Etter ønsker fra dere har vi nå satt opp en ny 200 timers utdanning. Velkommen med.
Registreringen er lukket
(Fulltegnet) 200 Timers Utdanning i Bergen

Tid & sted

22. jan., 17:00
Atelièr Yoga, Øvregaten 25, 5003 Bergen, Norway

Om utdanningen

Velkommen med på utdanning.

Gjennom disse 200 timene får du lære alt du trenger for å komme i gang som yogalærer. Du får lære asana, sekvensering, meditasjon, pranayama, filosofi, yogisk liv, ayurveda, anatomi, yogisk liv, yogalærerens rolle osv. Det viktigste du gjør underveis er å jobbe yogaen inn i deg selv og din hverdag. Da snakker vi ikke bare om at du gjør asanapraksis, du mediterer, gjør pranayama, jobber med The 8 Limbs, tankesett, oppmerksomhet, tilstedeværelse i livet, forholdet du har til deg selv og til andre. Du inkorporerer yoga i alle aspekter ved livet. Yoga er livet. Yoga er ikke øvelser på en matte, dette er bare en liten del av den yogiske levevei. Yoga er hvordan du er i livet. Det er her det starter, med deg selv. Etter 200 timer er du kanskje klar for å dele yoga med andre, eller kanskje du trenger mer tid med deg selv før du er klar. 

Det er krevende å fordype seg i yoga. Med yoga som verktøy skreller vi bort alt annet og blir sittende tilbake med oss selv, det å lande i den du er når livet utenfor skrelles bort kan føles brutalt og nakent, men etterhvert øker tryggheten igjen. Du lander godt jordet ned i deg selv og står stødigere i livet. Veien dit er ikke alltid bare rosenrød, men sånn er livet, det utfordrer oss slik at vi kan lære. Mange av oss har lenge levd liv utenfor oss selv etter forventinger fra samfunn, familie, venner og våre egne tanker og idéer. Dermed har vi gjerne flere lag som skal skrelles av når vi velger den yogiske vei. Dersom du er klar for denne reisen og kjenner tiden er inne er du hjertelig velkommen med. Vi vil ikke kreve noe mer fra deg enn at du er tilstede. 

Vi følger ingen bestemt retning innen yogaen. Du lærer ordinære asana, noen ulike typer solhilsener og får hjelp til å kunne undervise yoga i den retning du kjenner er riktig for deg. Enten du ønsker noe mer over i Vinyasa, rolig yoga eller noe midt i mellom. Vi ønsker at du skal undervise yoga slik du kjenner det er riktig for deg å videreformidle. Men alltid med en stor respekt for hvor yogaen kommer fra. Vi benytter tradisjonelle teknikker og kjenner til yogaens historie. 

Du har praktisert yoga i minimum 2 år. Du er dedikert og klar for å dykke dypt inn. Du er minimum 23 år, er du yngre og ønsker å delta kan du ta kontakt med oss for en vurdering. Du har helse til å kunne delta, om du ikke kan gjøre alle asanas så er ikke det farlig, men du er med på all undervisning og observerer der du evt. ikke kan gjøre.

Anatomilære foregår online med Leslie Kaminoff og Amy Matthews, på engelsk. Du må i forkant av utdanningen og underveis se totalt ti episoder á to timer undervisning. Disse 20 timene på nett er godkjent av Yoga Alliance.

Undervisning sammen med lærer: 180 timer

Undervisning på nett: 20 timer

Obligatorisk hjemmearbeid: 0 timer. Oppgaver kan bli gitt underveis, det er opp til deg hvor mye du gjør ut av arbeidet.

Eksamen: Nei. Men du underviser en avsluttende yogaøkt og får tilbakemelding på denne.

Når (alle datoer i 2021):

22.-23. Januar

19.-21. Februar

19.-21. Mars

16.-18. April

21.-23. Mai

25.-27. Juni

2.-8. August -alle dager 9-17.30

17.-19. September 

Tidspunkter: Fredager 17-21

Lør/Sønd: 9-17.30

Hovedlærer: Jorunn Maria Djønne/One Slow Yogi

Du vil møte gjestelærere underveis. Disse annonseres senere.

Pris: 32 000.- (160kr per undervisningstime)

Påmelding via link her på nettsiden. Ved påmelding betaler du et depositum på 5000kr, dette kan refunderes innen 10 dager etter påmelding, etter dette ingen refusjon. Din påmelding er bindende. Dersom du bestemmer deg for å avbryte utdanningen må du likevel betale fullt beløp for denne. 

Betaling:

Depositum ved påmelding 5000.-

Rate 1: 6750.-  betales 20. januar 

Rate 2: 6750.-  betales 20. Mars

Rate 3: 6750.-  betales 20. Mai

Rate 4: 6750.-  betales 20. Juli

Kun 10 plasser tilgjengelig på utdanningen. Med mindre Koronarestriksjonene forsvinner innen oppstart.

Velkommen med på en spennende reise.

/Jorunn Maria

 • All påmelding er bindende. Depositum refunderes ikke.
 • Du har dog i henhold til kjøpsloven full angrerett i 14 dager etter påmelding, innen 1 måned før utdannelsesstart.
 • Full kursavgift skal være innbetalt før kurset starter med mindre annet er avtalt.
 • Velger du å melde deg av senere enn 14 dager før kursstart må du betale for hele kurset. Unntak kan gjøres ved sykemelding fra lege. Etter avtale kan du også få beløpet tilgode og delta på et senere kurs, så lenge vi har plass.
 • Har du fått en nedbetalingsplan plikter du å følge denne. Saken går til inkasso dersom betaling ikke skjer i tide.
 • Velger du å avbryte utdanning underveis i kursforløpet må full kursavgift betales. Dette er deltakers eget ansvar.

Det forventes at du har gjort nødvendige undersøkelser når du melder deg på en utdanning slik at du vet hva det er du melder deg på, og vet at du er klar for å delta på yogaen som undervises. Ta kontakt om du er usikker på noe når det gjelder dette.

Påmelding
Pris
Antall
Total
 • Depositum 200 timer 2021
  5,000 kr
  5,000 kr
  0
  0 kr
Total0 kr

Del eventen