fre. 24. sep. | One Slow Yogi

2 plasser igjen: Myk Yoga i Bergen

Denne utdanningen er for deg som alt underviser Yin -og/eller Restorative Yoga. Her jobber vi med mer dynamisk yoga som en brobygger mellom hvileyoga og aktiv yoga.
2 plasser igjen: Myk Yoga i Bergen

Tid & sted

24. sep. 17.00
One Slow Yogi, Øvregaten 25, 5003 Bergen, Norway

Om utdanningen

Denne utdanningen er for deg som alt underviser Yin -og/eller Restorative Yoga. Her jobber vi med mer dynamisk yoga som en brobygger mellom hvileyoga og aktiv yoga. Mange trenger en myk og forsiktig tilnærming til yoga, men med litt aktivitet tilstede for å holde kroppen ved like. I perioder kan man være avhengig av å ta det rolig, enten på grunn av sykdom eller stress, men samtidig kan det være nødvendig å få være i aktivitet. Da er rolig, myk yoga et godt hjelpemiddel. Her får kroppen være i gang, men i rolige øvelser og gjerne med yin eller restorative stillinger innimellom det litt mer aktive.

Du får lære ulike sekvenser med myk, dynamisk yoga. Du får også lære å lage dine egne sekvenser.

Vi snakker om hvordan de ulike formene for yoga påvirker nervesystemet og vi jobber mye med pusten. Pusten i forhold til asana, i forhold til nervesystemet og i ulike pusteøvelser.

Vi jobber med avspenning, savasana og ser på hvorfor denne er en veldig viktig asana som det lønner seg å bruke tid på. Her må du fra før kunne både restorative og yin yoga fra et lærerperspektiv for å kunne få et godt utbytte av å delta.

Du lærer også

-Å ivareta deg selv som Yogalærer. Hvordan påvirker din energi når du underviser?

-Bruk av stemmen din og musikk i timene

Som alltid i våre utdanninger kommer vi til å diskutere livet. Yoga er livet. Erfaringer utveksles gjennom samtaler underveis. For mange oppleves det intenst å delta på en yogalærerutdanning. Vi dykker inn i kropp og sinn og er nysgjerrige på alt som foregår her.

Datoer

24.-26. September 2021

8.-10. Oktober 2021

*Denne utdanningen er en del av vår 108 Timer Yoga for avspenning. Du kan velge å delta bare på Myk Yoga eller hele utdanningen over seks helger: https://www.yogautdanning.no/events/108-timer-utdanning-i-yoga-for-avspenning-restorative-yin-myk-yoga

Tidspunkter:

Fredager 17-20

Lørdag/Søndag 09.30-17

Pris: 6500.-

Du innbetaler et depositum på 3000.-  ved påmelding. Restbeløp faktureres i forkant av utdanningen.

Må vi avlyse får du refundert fullt beløp. 

Krav til deg som søker:

Du har praktisert Yoga, helst i et par år.

Du kan delta enten du ønsker å undervise yoga, eller bare vil fordype deg for din egen del, men mye av tiden vil bli brukt på å snakke om rollen til læreren. Undervisningen er rettet mot deg som ønsker å kunne undervise.

Utdanningen holdes ved minimum 8 påmeldte.

Påmelding må gjøres ved innbetaling av depositum via nettside.

Påmeldingen er bindende. Depositum refunderes ikke.

Les mer om reglene for bestilling/avbestilling her:

https://www.yogautdanning.no/viktig-bestillingsregler

 • All påmelding er bindende. Depositum refunderes ikke.
 • Du har dog i henhold til kjøpsloven full angrerett i 14 dager etter påmelding, innen 1 måned før utdannelsesstart, unntak kan gjøres ved sykemelding fra lege. Etter avtale kan du også få beløpet tilgode og delta på et senere kurs, så lenge vi har plass.
 • Full kursavgift skal være innbetalt før kurset starter med mindre annet er avtalt. Saken videresendes til inkasso dersom det blir nødvendig.
 • Har du fått en nedbetalingsplan plikter du å følge denne. Saken går til inkasso dersom betaling ikke skjer i tide. Velger du å avbryte utdanning underveis i kursforløpet må full kursavgift betales. Dette er deltakers eget ansvar.

Det forventes at du har gjort nødvendige undersøkelser når du melder deg på en utdanning slik at du vet hva det er du melder deg på, og vet at du er klar for å delta på yogaen som undervises. Ta kontakt om du er usikker på noe når det gjelder dette.

Påmelding
Pris
Antall
Total
 • Depositum Myk Yoga Bergen
  3,000 kr
  3,000 kr
  0
  0 kr
Total0 kr

Del eventen