Yin & Yang Yoga -the Slow Yogi way

Nå kan du være med og fordype deg i både Yin & Yang Yoga i en og samme utdanning. -the Slow Yogi way. 

Her lærer du å undervise både dynamisk yoga etter de indiske prinsipper og du lærer Yin Yoga etter kinesiske prinsipper. I tillegg får du også lære å undervise Restorative Yoga, eller yoga for ren avspenning. 

Dette er Yoga for folk flest, enkel, fysisk yoga som passer for de fleste. Yoga trenger ikke være avansert. De fleste har godt av å ta tempoet ned og jobbe mindre, med mer subtilt og forsiktig arbeide. Både for fysisk vedlikehold av kroppen, og for å forebygge eller motarbeide stress.

Avspenning, pusteøvelser og meditasjon er like viktig som yogastillingene. 

I tillegg lærer du også om Chakra, de åtte yogiske lemmene og andre yogiske teknikker og konsepter fra den indiske tradisjonen. Og du lærer om meridianer, chi, indre/ytre balanse og andre daostiske konsepter. 

Alt på en måte som gjør det relevant og tilgjengelig for våre moderne liv, med tanke om å få det så bra som mulig i hverdagen.

Denne utdanningen er et fint sted å starte din reise som yogalærer. Den er en introduksjon, eller også påfyll for deg som allerede underviser yoga. Som yogalærer slutter man aldri å fordype seg videre. Yogaens verden er stor og vi blir aldri utlærte. Men her kan du starte, for å kunne undervise trygg yoga, og for å få et innblikk i yoga forbi asana. Yoga er så mye mer enn de fysiske stillingene. Namaste.

Utdanningen går over 10 helger/200 timer

Lærer : Jorunn Maria

Hjemmearbeid: ca 20 timer. Bestående av å undervise andre. Praktisere. Se noe video, o.l.

Pris : 34 000.- inkludert kursmateriell og inkludert 200timers rabatt på 4000kr.